Огласила се бивша вереница Метјуа Перија Моли Хурвиц након вести да је глумац преминуо прошле суботе у Лос Анђелесу. Говорила је њиховој вези, о томе колико је био бриљантан и како су изгледали њихови заједнички тренуци.

Фото: Профимедиа

 

 

Метју Пери и књижевни агент Моли Хурвиц били су у вези од 2018. до 2021.

- Волела бих да свет прича о томе колико је талентован. И стварно је био врло талентован. Иако сам га волела интензивније него што сам могла да схватим, био је компликован и изазвао је бол какву никада нисам осетила. Нико није дубљи утицај на мене као одрасле особе од Метјуа Перија. Веома сам захвална на томе, на свему што сам научила из наше везе - написала је на Инстаграму.

Сетила се како су 2021. на ХБО гледали специјал о "Пријатељима", док су пратили сцене из серије, он је рекао: "Је*оте, био сам тако добар!!!.. Видиш шта сам тамо направио?".

- Премотавали смо и проучавали сцене. Наше поштовање и уважавање хумора је нешто што нас је повезивало. Бити са њим док је поновно откривао своју бриљантност, било је чаробно. Мети, осећам олакшање што си у миру. С поштовањем, Мол-о-Рама (измишљени лик).

Метју Пери од ког су се синоћ опростили пријатељи и колеге из "Пријатеља", пронађе је мртав у ђакузију на свом имању у Лос Анђелесу, сумња се да се утопио, истрага је у току.

Глумац се 2020. верио са Моли, о којој је рекао да је најлепша жена на Земљи. Раскинули су 2021. Како је рекао, некада ствари једноставно не функионишу.

БОНУС ВИДЕО: