Све се одиграло око 19.30 часова, када је младић пролазио преко спортског терена школе, који је осветљен. У једном моменту је извадио нож и витлао са њим у ваздуху. Обишао је школска врата, и тада је приметио децу која су седела на клупи, а која су била видно узнемирена јер нису знала како да реагују.

Нож који је имао младић, како кажу сведоци, био је већих димензија, а у другој руци је носио пивску флашу од два литара. У једном моменту је пришао на клупу у дворишту и сео крај групе мале деце, која нису имала више од девет година, и која су чекала да почне тренинг у сали техничке школе.

- Он им је нешто говорио, али га они нису разумели. Онда је један наставник то приметио и отворио врата школе да деца уђу. Ка вратима је кренуо и младић, али је њему речено да он не може да уђе. Све је то трајало да кажемо минут- два. Када су малишани ушли у школу, он се окренуо и отишао иза школске сале и у том тренутку, буквално у истом минуту наишла је полицијска патрола. Заиста су били брзи, јер је једна колегиница причала са полицијским службеником пошто је позвала полицијску станицу , а они су већ наишли - каже сведок онога што се догодило.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: