У престоници Румуније, жена је покушала да изврши самоубиство, бацивши се са петог спрата зграде наочиглед колега и том приликом убила случајну пролазницу. Шездесетогодишња жена преминула је од задобијених повреда, док је жена која је покушала самоубиство прошла је са лакшим повредама.

"Дана 25. октобра 2023. године, полицијски службеници добли су дојаву, око 08:50 часова, о паду особе са зграде која се налази у Сектору 4. По доласку на лице места утврђено је да је жена (43), која је пала са зграде, пала преко 60-годишњакиње, која се кретала тротоаром. Обе особе су биле при свести, а 60-годишња жена је у тежем стању", наведено је кобног јутра из полиције.

Према незваничним информацијама, страија жена имала је три инфаркта заредом и лекари нису могли ништа да учине. Истовремено, извори из истраге тврде да је жена имала фрактуру кичмених пршљенова, што још није званично потврђено.

Након што је старија жена преминула, против жене (43) покренута је истрага због сумње да је починила убиство из нехата. У овом тренутку нема конкретних доказа да су два случаја повезана, али је тужилаштво преузело истрагу, јављају медији.

Колеге жене која је покушала самоубиство рекли су да је имала "депресивне периоде", те да је због тога потражила стручну помоћ. Ипак, не знају шта ју је навело да се тог јутра баци са прозора.

УПОЗОРЕЊЕ: УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ

 

 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: