Глумица је недавно за домаће медије причала о одвајању од сина Косте (13), који је након тешког периода и борбе против зависности од видео игара, одлучио да се одсели из Србије и почне да живи са оцем у Америци.

Љубинка је очигледно наишла на негативне коментаре након што је одобрила да њен син оде и пресели се тамо. Она је сада објавила Костину фотографију који је позирао срећан и насмејан, а у опису је одговорила свима који су је напали због одлуке коју је донела.

- За све маме које су се исповраћале по мени, држећи телефоне у рукама, пљујући јавне личности, велики поздрав од дечкоње који бира средњу школу. Волите своју децу и будите мање зли. Вас ће да поједе, а мени неће бити ништа - написала је гумица.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Сам доказ да нисмо у том смислу везани, посесивно, јесте да је Коста отишао у Америку у јуну код тате и тамо уписао 8. разред и одлучио је да настави школовање тамо. Грозно сам све то поднела, још увек подносим, али он је толико срећан тамо, он каже да нема шта да тражи овде поготово после догађаја који су се десили. Рекао ми је да никада није припадао овде и да зна да ће му тамо бити боље. Отишао је, било је тешко. Прво нисам разумела, требало је да буде распуст, а он је уписао школу. Јако ми недостаје, наравно, зато што смо били усмерени једно на друго, а онда искључите тај тренутак родитељске себичности и кажете "Ко сам ја да му стајем на пут срећи?" - рекла је Љубинка Кларић за "Нову".

Иначе, Љубинка Кларић (45) тренутно води квиз "Боом" на Блиц телевизији који се емитује сваког четвртка у 21 час.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: