Не мали број пута Новак Ђоковић је истицао да му је Пит Сампрас био идол у раној младости.

Чувени амерички тенисер се после сјајне каријере углавном држао подаље од медија, али је сада одлучио да са светом подели новости. И то ужасне вести!

У поруци коју је послао преко АТП тура Пит је открио да је његовој супрузи Бриџит откривен злоћудни канцер јајника. Позната глумица је због тога морала да иде на велику операцију.

Фото: Профимедиа

 

 

- Као што знате, веома сам тиха и повучена особа. Међутим, последњих годину дана је било веома тешко и изазовно за мене и моју породицу и одлучио сам да поделим са вама шта се то дешава. Претходног децембра, моја супруга Бриџит је дијагностикована са злоћудним канцером јајника. Од тада, прошла је велику операцију, хемотерапије и наставља да се бори. Тешко је гледати некога кога волиш како пролази кроз изазов какав је овај. Међутим, када видим да се наши синови боре да јој помогну, то је нешто невероватно. Када гледам како Бриџит наставља да буде сјајна мајка и супруга кроз све што се дешава, све то за мене представља инспирацију. Научио сам да је тешко добити подршку када је ово нешто о чему се тешко говори. Са тим речено, затражићу само ваше лепе речи и молитве за нашу породицу и Бриџит која се бори да се опорави у потпуности. Хвала - написао је Сампрас, а пренео АТП тур.

Бриџит Вилсон је иначе позната глумица и певачица. Између осталог, глумила је у серијама "Санта Барбара", "Последњи акциони херој", "Мортал комбат", "Истражитељи из Мајамија"... Снимила је два студијска албума.

БОНУС ВИДЕО: