Премијера филма ''Недеља'' о детињству и почетку каријере певача Џеја Рамадановског очекује се 6. децембра, а пре пар дана је премијерно приказан и најавни трејлер.

Међутим, оно што је све изненадило је то што се на овом догађају није појавио ниједан члан Џејеве породице.

Тим поводом ћерка покојног певача, Марија Рамадановски, решила је све недоумице око њиховог одсуства.

- Ми нисмо били позвани на тај догађај. Ја нисам ни знала када ће се то десити! Колико сам упућена то је била презентација трејера само за медије. Знали смо да треба да буде организована, али нисмо знали када. Ми смо на вези са свима у продукцији филма и упознати смо са готово свим дешавањима, па ћу ја свој суд о филму дати када буде била премијера. Вероватно ћемо гледати предпремијеру такође! Надам се да ће мој отац бити представљен веродостојно и баш онако какав је био - рекла је Марија.

Фото: Репринт Сабор

 

 

- Ми као породица смо добили сценарио, али нисмо учествовали у њему. Ја практично нисам била ни рођена, па о том времену не бих могла ни да причам. У фиму се ображује период до 1992.године, а у изради сценарија су учествовали татини пријатељи који су упућени у све, рекла је она и прокоментарисала могући наставак филма:

- Ако дође до наставка филма, не знам која би глумица би глумила мене. Мислим да га ипак неће бити, бар за сада. Ако до тога и дође, ако баш буде требало, глумила бих и ја себе. Али се са тиме не бих шалила јер ја ипак нисам глумица - закључила је черка познатог певача за емисију  ''Премијера викенд специјал''.

БОНУС ВИДЕО: