Теодора Радоичић се поверила Милица Величковић о односу са Звезданом Славниће.

Наиме, Милица је имала проблем јер се присно поздравила са Адамом, па јој је то замерио Бора Терзић.

Фото: АТА имагес

 

Теодора се није сложила са тим ставом, па се поверила Милици о односу са Славнићем, те испричала да постоји могућност да сутра уђе у ,,Елиту", да би се нормално поздравила са њим, јер га сматра пријатељем, те потом изнела и детаље њиховог познанства:

- Замисли уђе на пример Звездан сутра, а ти нас виђала... Доносио ми лекова на гајбу, сваки дан и ноћ блејали заједно - рекла је Теодора.

Подсетимо, након раскида са Анђелом Ђуричић, писало се да је Звездан Славнић наводно започео везу са бившом ријалити учесницом Теодором Радоичић, коју је јавност упознала током учешћа у ријалити програму "Парови". Она се чак огласила поводом ових гласина:

- Звездан и ја се познајемо годинама. Имамо заједничке пријатеље из краја у којем ја живим... Будући да сам ја била у затвору, а он у ријалитију, нисмо се дуго видели, али последњих месеци откад сам на слободи, проводимо више време скупа. Лепо нам је, дружимо се, проводимо дан и ноћ заједно... - рекла је Теодора и додала:

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Хyпе тв

 

- Мени не требају шпанске серије, посебно након свега што сам преживела. Не занима ме та прича нити планирам да се у њу упуштам. Оно што ћу сигурно урадити у наредном периоду, дистанцираћу се и од људи и од Звездана, а убудуће ћу водити рачуна и где се снимам и фотографишем, како не бих дала повода за даље спекулације - испричала је бивша учесница ријалитија и додала:

- Мој живот је довољно комплексан и тежак и без приче о Звездану Славнићу, рекла је Теодора.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".