Дијана Роквић познатија као Диди Џеј испричала многе ствари о свом детињству које до сада није говорила јавно, а онда је открила како су изгледали њени студентски дани.

- Увек сам била другачија, по облачењу сам се издвајала, на факултет сам ишла нашминкана и у штиклама у 6-7 ујутру, док су сви били чупави и у широким тренеркама и патикама и имала сам утисак да сви мисле да нисам нормална и да сам неки ванземаљац. Ја сам увек пратила моди и све стизала, сви су ме питали као идеш на факултет, учиш, имаш добре оцене и још стигнеш да се средиш, ја кажем да, то сам ја. Тада сам устајала у 6 ујутру и није ми било тешко да се средим. И када сам код куће и не радим ништа ја се средим да будем лепа себи, рекла је Диди Џеј.

Фото: АТА имагес

 

 

Дијану је потом открила да ли је уновчила своју диплому приватног економског факултета који је завршила.

- Нисам уновчила диплому, ја сам знала да се никада нећу бавити тим, желела сам свом оцу да остварим жељу, па сам зато и уписала факултет. Прво сам желела да студирам Филолошки факултет, али пошто знам енглекси онда је глупо да то упишем и уписала сам Економски да бих родитељима доказала да ја то могу и да бих имала диплому, али ја сам дубоко у себи знала да ћу једног дана бити светска звезда и нисам од тога одустала. Када сам у Србији почела да се бавим певањем, сви су ме питали зашто сам снимила песму, овде певачице прати лоша прича, а ја сам рекла да се не брину јер ћу једног дана стићи до Џенифер Лопез, ја ћу бити велика звезда и како је време пролазило и како је кренула каријера у Србији сви су били одушевљени“, испричала је Диди Џеј једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: