Од кратких флертова до раскинутих веридби, Метју Пери се забављао са многим женама и у Холивуду, и изван њега. Глумац је изненада преминуо у свом дому, након што се јавио на Инстаграму са места смрти, а иза себе, колико је познато, није оставио партнерку.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, он је отворено говорио о највећим љубавима свог живота, као и о својој борби са зависношћу, у мемоарима "Пријатељи, љубавници и велика, ужасна ствар" из 2022. године.

Он је био у емотивним везама с најлепшим женама света, а ово су само неке с којима су га повезивали.

Џулија Робертс (1995-1996)

Метју Пери и Џулија Робертс забављали су се деведесетих година, а почели су да се забављају у периоду када је она одглумила улогу Сузи Мос, управо Чендлерове симпатије у серији "Пријатељи":

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Забављање са Џулијом је било превише за мене. Константно сам био уверен да ће раскинути са мном - писао је Метју.

Јасмин Блит (1996)

Као и у серији "Пријатељи", што је био случај са ликом Чендлера, и прави Метју Пери је обожавао Јасмин Блит из "Чувара плаже". Романса је била кратка, али Чендлер је у серији наставио да показује колико му се Јасмин допада, што знају сви фанови серије.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Grodensky (@joered14)

 

Нив Кембел (1998)

Звезда "Врисак" франшизе забављала се са Метјуом крајем деведесетих док су заједно снимали филм "Троје за танго". Ипак, раскинули су пре него што је филм уопште и заживео у биоскопима!

 

 

Мејв Квинлан (2002-2003)

Глумац је имао прву озбиљну везу са звездом сапуница, а не зна се шта је узрок њиховог раскида, мада се веровало да су раскинули у миру и у добрим односима.

Лорен Грејем

Са звездом "Гилморових девојака" забављао се 2003. године, али није потрајало, а верује се да је и са њом остао у добрим односима.

Фото: Профимедиа

 

 

Рејчел Дан

Са одбојкашицом се забављао 2003. године, када се завршило снимање "Пријатеља". С њом се јавно појављивао, говорио колико је везан за њу и да не жели да буде себичан у тој вези. Међутим, није успела да га одведе пред олтар. 

Лизи Каплан (2006-2012)

Са звездом филлма "Меан Гирлс" се забављао шест година и то је била његова најдужа веза. 

 

 

Моли Харвиц (2018-2020)

Ово је последња његова јавна веза. С Моли се верио, а веридбу су раскинули после 6 месеци, након чега је пожелео Моли све најбоље.

Кортни Кокс?

Метју Пери и Кортни Кокс увек су били у феноменалним односима, још откако су кренули са снимањем серије "Пријатељи". Како на малим екранима, где су глумили најбоље другаре који се заљубљују и венчавају, тако и ван сета - увек су се одлично слагали.

Фото: Инстаграм принтскрин/screamarchive

 

 

Ипак, својевремено је испливала наводна тајна, чувана већ дуги низ година. Наиме, како страни медији тврде, Пери је одувек био заљубљен у Кортни.

- Увек је био заљубљен у њу. Никада није успео да је преболи - рекао је извор за иностране медије.

БОНУС ВИДЕО: