Стојанка Новаковић Стоја је на једном приватном весељу атмосферу довела до усијања, па су гости кренули да "бацају" паре на њу.

Фото: АТА имагес

 

Стоја је иначе позната као неко ко прави одличну атмосферу, певајући и своје, а и песме других колега те је на њеним свиркама увек гужва и влада јако добра енергија.

У последње време се често на друштвеним мрежама могу наћи снимци са њених наступа који сведоче о енергији која влада када се "Краљица сплавова", како воле фанови да је назову, лати микрофона.

И овог пута друштвене мреже су се усијале када је испливао један такав снимак где Новаковићева пева песму свог покојног колеге Синана Сакића "Трезан" док гости у тоталном делиријуму бацају новац на њу и око ње.

 

 

Новца је било толико да певачица није постизала да га покупи, па су јој у помоћ притекли и сами гости који су убацивали паре у кесу.

Подсетимо,Стојанка је недавно распаметила своју публику када је отпевала велики хит Сенидах "Реплаy", снимак је постао виралан, а она је доказала још једном колики је професионалац и да може да отпева сваки жанр. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".