Певач Саша Матић успешно и са пуно труда изградио је своју музичку каријеру, а однедавно је, као и многобројне колеге, одлучио да зарађени новац уложи у приватни бизнис.

Фото: Н.Скендерија/АТА имагес

 

Наиме, Саша је један од инвеститора на планини Тара, где се гради један од најлепших ризорта у нашој земљи.

Комплекс се простире на три хектара простора оивиченог националним парком, а градња ће бити по свим еколошким и грађевинским стандардима.

Ризорт ће поседовати 250 луксузно опремљених апартмана са пратећим садржајем који чине два велика спа центра на 2000 м2, теретана, кафићи, вински бар, ресторани и остало. Очекује се да ће комплекс бити завршен на пролеће 2025. године.

Фото: Н.Скендерија

 

- Ради се о великом пројекту, а колико се водило рачуна о сваком детаљу сведочи чињеница да током градње прве две фазе је све урађено по протоколима, али и по светским стандардима. Људи који су међу првим купили своје апартмане одушевљени су и са нестрпљењем ишчекују прве дане јесени и зиме када ће проводити времена са породицом.

- Тачно је да сам један од инвеститора прелепог комплекса. Како ми треба мир и одмор од напорног рада одлучио сам да будем део овог пројекта заједно са својим менаџером и пар другара. Мој услов је био, пошто сам познат као неко ко воли спа центре да то буде најлепши спа центар у нашој земљи. Једва чекам да се све то изгради и почне са радом. Пројекат вреди 35 милиона евра и биће један од најлепших које поседује наша земља - рекао је Саша Матић.

Еспресо

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".