У питању је Чилеанац који је 1998. године играо финале Аустралијан опена, што му је остао највећи успех каријере, док је на првом месту АТП листе провео укупно шест недеља.

Међутим, да га ових дана сретнете на улици, тешко да бисте га препознали. Риос се знатно променио од завршетка играчке каријере и изгледа непрепознатљиво због тога што много времена проводи у теретани, а исто тако је био подвргнут и великом броју естетских операција.

Према његовим речима, оне су биле неопходне због велике изложености високим температурама, због којих му је кожа веома пропала, преноси Мондо.

- Кориговао сам чело које је било уништено од сунца. Пре нико није користио креме за заштиту од сунца па ми је лице уништено. Осим тога, оперисао сам и очне капке који су били прекратки. До операције сам морао да спавам готово отворених очију - рекао је за локалне медије славни тенисер.

У наставку текста погледајте како Риос данас изгледа:

Подсетимо, током прошле године Чилеанац је коментарисао одлуку Новака Ђоковића да се не вакцинише против корона вируса. 

Он је у интервјуу за чилеански портал "Ла Терсера" огласио поводом старе теме и тога што је Новак решио да остане невакцинисан против корона вируса.

Фото: Профимедиа

 

- То је глупо, одустаће од трке и неће бити најбољи у историји због вакцине. И ја сам у почетку мислио да не узмем, али почела су путовања и морао сам да је примим. Не знам који је разлог, али ако покушаваш да будеш најбољи у историји и одустајеш од трке због неке вакцине, мора да си краљ глупости. У почетку сам мислио да је то из страха, али сада мислим да је то превише арогантно - рекао је Риос.

Чилеанац се у интервјуу дотакао и других тема, ћерке која игра тенис, али и неких других играча. Није му прошао незапажено успон Карлоса Алкараса.

- Гледао сам га у мечу са Надалом у Индијан Велсу. Требало је да победи, али Надал је победио јер је Надал. У почетку ме је подсећао на Фернанда Гонзалеса, да удара буквално слично. Сада је почео да игра добро и нема шансе да се заустави. Он је попут Надала, игра снажно, има добру физику, тренира га Фереро. Веома је добар, али не верујем да ће тако брзо до гренд слема - поручио је тада Риос.

БОНУС ВИДЕО: