Пас под именом Беки, којег су недавно фитнес близнакиње удомиле, па вратиле у азил, те су наишле на велику осуду јавности, сада је коначно пронашао свој прави дом.

Фото: Принтсцреен Тикток / сасалазазимница

 

"Ниједан пас не заслужује да буде спашен са улице, па одбачен на најсуровији могући начин. Баш таква судбина је нажалост снашла једног пса. Пре него што сам кренуо у Србобран у азил, размишљао сам да ли постоји неко боље место за живот једног пса од једног војвођанског салаша. Свеж ваздух, огромно двориште, а кад дође зима па наравно да ће бити места поред наложене пећи. Нажалост поред мог пса Леа сада има места.

@сасаласазимница

Беки са Салаша, добро дошао у свој нови дом! Обећавам да те никада нећемо напустити. <3 ♬ оригинал соунд - Са салаша И Домаћа Храна

До скоро је Лара била сама са њим и стварно зашто су тако кратко са нама? Лео сада ћеш имати верног друга не сумњам да ћеш му показати баш баш сваки кутак салаша. А ти, Беки, добро дошао у свој нови дом. Судбина ти до сад није ишла на руку, али обећавам ти овде си сигуран и ја те никада нећу напустити. Нисам сигуран да ли си некада јео домаћу шунку? Беки са Салаша, време је да коначно уживаш у животу".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".