Звезда Кардашијан ријалитија нашла се на удару критика Беци Џонсон која дизајнира за Продуцтс Лтд и која тврди да је Кајли преузела њене идеје и искористила их како би зарадила с новообјављеном модном колекцијом. Она је на својим друштвеним мрежама објавила оштри коментар о Кајли, тврдећи да се гуши у дуговима док старлета зарађује од њеног рада.

Фото: Профимедиа

 

- Послали смо мејл Кајли и целом њеном тиму @продуцтс.лтд. концепт и језик и линијски лист пре 6 месеци. Занимљив концепт Кајли... Занимљиво. Хвала на супотпису. Је**ш твоју подршку - гласио је коментар. 

Огорчена дизајнерка затим је поделила слику на којој су се виделе појединости у прорачунској таблици у вези с отплатом студентског кредита. На фотографији се види да је дужна 48,294.43 фунти. Дизајнерка, која ради као стилиста и креативна директорица те је повезана с брендовима, укључујући Луиса Де Јавиера и Баленциагу, затим је наставила са својим нападима.

- Буљим у свој студентски дуг. Нарадила сам се за ово. Као и многа друга деца из радничке класе која су се намучила.

Беци је накнадно објавила чланак о лансирању Кајлиног бренда додајући емотиконе средњег прста преко објаве. У посљедњој објави поделила је снимак телефона поруке од колеге корисника друштвених мрежа која је гласила: "Чекај секо...зашто ме наслов подсећа на концепт Продуцтс Лтд. ?!!!! Јеси ли то мислила или ја грешим?".

Кајли се не оглашава о оптужбама, али је за Тхе Wалл Стреет Јоурнал разговарала о свом новом пословном подухвату.

- Креативно имам тако снажну визију о томе како желим изгледати и што желим радити и што желим носити. Заиста ми нико не говори што да радим - истакнула је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".