Малолетник (15) задобио је вишеструке контузионе повреде и расекотине, када га је у четвртак напала група од шест малолетника у сремском селу Белегиш. Отац малолетног дечака пријавио је случај полицији, а увиђај су извршили службеници из полицијске станице Стара Пазова. Отац каже да је полиција свој део посла добро обавила и да си виновници приведени.

Повређени малолетник примљен је у болницу у Тиршовој где су су констатоване повреде у виду расекотина и контузионих повреда, које се како каже отац, по тужилаштву окаркатерисане као лакше повреде. Отац додаје да његов син има пет копчи од ушивања на усни и пет на глави, као и да има нагњечења крвних судова у пределу главе.

Како стоји у извештају из болнице у Тиршовој, дечак је задобио више удараца у пределу главе и трбуха и губио је свест, а после повреда имао је осећај мучнине. У извештају стоји да је неуролошки налаз уредан, али да је потребно да се у случају погоршања стања хитно јави неурохирургу. Осим повреда на глави, малолетник је задобио и отоке на надлактици и потколеници. Након опсервације, дечак је задржан у болници у Тиршовој на Одељењу неурохирургије. Сутрадан је пуштен на кућно лечење уз терапију и мировање.

Отац малолетног дечака пријавио је случај полицији, а увиђај су извршили службеници из полицијске станице Стара Пазова. Отац каже да је полиција свој део посла добро обавила и да си виновници приведени. 

Даље поступање у случају преузело је надлежно тужилаштво. Мотив напада остаје непознат, а оштећени од раније познаје нападаче.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".