Ова вест шокирала је све Кодићеве колеге и сараднике, а међу првима се огласила Зорица Марковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Она није могла да сакрије емоције, те је кроз сузе изговорила:

- Шта кажете? Је л' могуће? Куку мени, шта ће Мирко сад да ради, без свог сина?! Не могу ни да ти кажем, за мене је готово, не могу да причам! Извините, не могу да причам - рекла је уплакана Зорица за Информер.

Хармоникаш је близак пријатељ и са Ером Ојданићем, који је био ван себе због ове вести.

- Сад сам чуо од вас. Видео сам га јос кад је био мали, Мирко и ја смо баш били добри. Није боловао уопште, вероватно је од срца, мора да је то. Сад ћу га контактирати, јао не могу да верујем шта се десило - рекао је Ера.

Фото: АТА имагес

 

Претходно су медији сазнали да је Хасан Дудић, пошто је сазнао за смрт сина свог великог пријатеља, од стреса и шока пао је у несвест.

Фото: Новости

 

- Хасан Дудић није могао да издржи бол и стрес који је доживео када је сазнао за ову информацију, па је пао у несвест, морали смо одмах да га дижемо, да га поливамо водом... Страшна трагедија, Хасан је велики пријатељ са Кодићима и кад је сазнао није могао да се суздржи - казао је извор за Републику.

Лепа Лукић годинама је сарађивала са Кодићем.

Фото: П. Милошевић

 

- Јао, нисам знала. Много ми је жао, изјавјујем саучешће. Саосећам се са њиховим болим, млад човек, штета- рекла је она.

Гоцу Божиновску ова вест је дотукла.

Фото: АТА имагес

 

- Ужас, јако ми је тешко. Тресем се од кад сам сазнала, није ми добро, у шоку сам. Био је диван младић, предобар. Сад ћу звати Мирка, само да успавам унука - рекла је она.

Певачицу и дугогодишњу пријатељицу Кодића, Милену Плавшић ова вест је затекла.

Фото: АТА имагес

 

- Сунце моје рођено! Шта да вам кажем, страшна трагедија! Остала сам без речи! Толико Мирка волим, толико смо сарађивали. Млад је, 30 година! Страшно је да отац изгуби сина, када мора да сахрани своје дете! Нек се држе сви заједно, породици Кодић упућујем искрено саучешће. Много сам се сад потресла, сва дрхтим од шока. Не могу да верујем да се ово дешава! То је био диван дечко, син, то је страшно шта се ово дешава - рекла је Милена за кроз сузе.

Подсетимо, Александар је Мирков син из првог брака, а како је од раније познато радио је као бармен у једном локалу код Храма Светог Саве на Врачару. Поред њега, хармоникаш има и ћерку Ребеку и сина Владимира.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".