Ведрана Рудан коментарисала је велики успех Александре Пријовић и концерте које је заказала у Хрватској због чега се подигла велика прашина.

Фото: АТА имагес

 

Након што је све оборила с ногу концертима које је одржала у крцатој београдској Арени, Александра Пријовић постала је једна од најтраженијих певачица не само у Србији, већ у целом региону. Заказала је три концерта у Сарајеву, али и чак пет у арени у Загребу.

Током промоције своји концерата у Хрватској, Александра је изјавила да она "није само српска певачица" и изазвала општи хаос на друштвеним мрежама. Убрзо је поручила да се она "декларише као Српкиња" и да је хтела само да каже да је "Српкиња која је одрасла у Хрватској". 

Сада је Пријин успех и концерте у Загребу прокоментарисала хрватска новинарка и књижевница Ведрана Рудан.

Фото: АТА имагес

 

"Александра је сигурно већа звезда него наш премијер. За њу знају сви, а како се зове премијер Хрватске моја унука не зна. Ја сам је тестирала - 'Знаш ли ти ко је та Александра?', а она говори: 'Нона, па како можеш то да ме питаш?' и крене да пева њене песме, које ја наравно не знам и Карлеушу пева... То су нека друга деца неке друге генерације, они одлучују шта ће да воле, шта ће да им се свиди, а то што неки Хуљић лупета они ни не знају ко је он", рекла је Ведрана за и додала:

"Њима је Александра царица и ту стаје све и нека је. Више је Александра направила за мир између Срба и Хрвата, него сво смеће што се слика у оделима и час је у рату, час у миру. Моју унуку национализам не занима, она говори енглески. Рекла ми је да она највише воли енглеске писце".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".