Једна жена ипак тврди да је добила увид у живот после смрти након што је ефективно умрла на укупно 27 минута.

Врло живахна и здрава мајка четворо деце Тина Хајнс изненада умрла на сопственом прилазу од куће испред свог супруга Брајана. Он је изводио реанимацију на својој жени и борио се да је оживи након што је претрпела срчани удар у фебруару 2018. године.

Тина је била "плава и беживотна" у време када се хитна помоћ појавила у њеној кући у Аризони, САД. Ипак, болничари су наставили да је враћају у живот на путу до болнице. Маму су лекари шест пута шокирали дефибрилатором, али ништа није могло да је врати.

Укупно 27 минута, Тина није имала откуцаје срца и наводно је била мртва.

Али након што је интубирана у болници, на крају се пробудила - са поруком коју је очајнички желела да подели. Иако је тек отворила очи, тј. оживела, прво што је тражила били су оловка и папир да би могла нешто да нажврља.

Био је једва читљив, али њена породица је успела да дешифрује мистериозну шкработину. Једноставно је писало: "Стварно је".

Њени вољени су објаснили да је једноставно климнула главом када су почели да испитују на шта мисли. Њен муж Брајан се присетио:

- Ја кажем, "Бол? Болница?" Полако је климала главом. Очи су јој затворене. А онда моја ћерка каже: "Небо?" И она је климнула главом "да".

Он је за Christian Broadcasting Network рекао да је био упозорен да његова жена вероватно неће моћи да говори неко време када се коначно пробудила. Али Тина није могла да престане да прича након што се пробудила - и својој породици је испричала свашта о свом "загробном животу".

Ова мама је тврдила да је "видела Исуса лицем у лице" и да је он стајао тамо раширених руку за њу. Такође је описала да је видела "невероватан сјај који је био најживописније и најлепше жуте боје", као и да је преплавио осећај "мира".

Срећом, Тинина наводна сесија за дегустацију живота после смрти се завршила, што јој је омогућило да се врати опоравку у болници. Само четири дана након срчаног застоја, отпуштена је без икаквих брига у вези са смрћу.

Сада је непоколебљива у уверењу да нас нешто чека после овог живота – што је сигурно боље од алтернативе вечног ништавила.

БОНУС ВИДЕО: