Певач Бојан Томовић који је рођен у Сомбору, али је одрастао у Црној Гори када се појавио својим хитовима одушевио је јавност, међутим онда је све кренуло у супротном смеру. Већ годинама се бори са биполарним поремећајем, а низао је и бројне проблеме, променио је веру, оболео па и претио самоубиством.

Недавно је забринуо пратиоце објавом на Инстаграму, на којој се види да је у болници, и да га лекари лече струјом. Томовић је тада одговорио на медијске спекулације да је "покушао да се убије", а онда открио и да годинама није у контакту са породицом.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Он је сада гостовао у једној емисији у којој је између осталог говорио о конзумирању алкохола. На питање да ли понекад посегне за чашицом, одговорио је да тренутно не ужива у алкохолу јер је добио блокатор.

"Добио сам јуче други блокатор за алкохол, једва седим. Да бих лакше поднео стварност до 20. септембра сам доста рокао сам код куће и то ми је било најслађе. Пре по свиркама, наравно. Знаш да је 80 одсто естраде на алкохолу. Професионална деформација. Лакше ми је било сам да се напијем, него да размишљам да ли да се бацим кроз прозор", рекао је Томовић и признао да када је пио мешао је пиво са жестоким пићем због чега се његова породица забринула.

"Онда сам ти ја пио лоза, пиво, лоза, пиво, лоза, пиво. Лозу сам гасио са пивом. Онда су ми брат и мајка били убеђени да имам цирозу јетре пошто ми је деда био боем, па и стрико. То је тако било годинама, али нисам никада мешао пиће са терапијом. Одем на клинику, кад ензими јетре изванредни. Рекох, да ли је могуће да сам ја толики феномен. Све ми је у реду осим што са малокрван и овако мало блесав", испричао је Томовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".