Рођена као Јелена Јаковљевић, манекенка није имала гламурозан живот пре него што је упознала садашњег супруга. Живела је у селу Жабаљ, код Новог Сада, а прославила се 1998. године када је постала Мис Југославије, Мис фотогеничности и Мис интернета.

Јелена је позната и по томе што је оборила рекорд када је освојила чак три титуле од пет могућих на једном такмичењу.

- Септембар 1998. сећам се као да је било јуче. Само је мој отац био ту када сам ја била на сцени. Мама и брат су морали да остану у холу хотела, испред врата ходника. У том тренутку на рачуну смо имали само 100 немачких марака, што је било довољно само за једну карту - рекла је једном приликом Јелена.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenabindrai

 

Убрзо након избора Јелена је добила разне прилике да сарађује са бројним агенцијама, а доста је и путовала. Тако је 2001. отишла у Дубаи, где је упознала бизнисмена Саида бин Драија за којег се удала 2008. године.

- При првом сусрету уопште није обраћао пажњу на мене. Тада сам имала само четрдесет осам килограма и, самим тим, деловала испијено. Њему се као и сваком Арапину допадају „расне“ жене, са израженим облинама. Заинтригирала сам га тек кад смо почели да комуницирамо - испричала је Јелена у једном интервјуу пре неколико година.

Због саме удаје за шеика, она се стално суочава са негативним коментарима људи. Многи су причали како она живи у Бин Драијевом харему, те да му није једина жена.

- Наравно да живим у харему. Ја сам вампиризована Хурем. Мој муж је Султан Величанствени, то већ знате, а срећом има још 147 жена и током ове пандемије не морам да патим и да га виђам сваки дан - кроз смех је рекла Јелена.

Фото: Инстаграм/jelenabindrai

 

Круна њихове велике љубави јесу њихова деца. Пар има ћерку Асију и синове Хилала, Хамдана и Рашида.

Јелена је открила и да се у њиховој кући подједнако поштују сви верски празници, како његови, тако и њени.

- Увек свечано, као и слава и Божић или било који исламски празник. У нашој кући се све слави и поштује по обичајима који налажу. Фарбају се јаја, спрема се домаћа српска храна, деца се куцају јајима. Целу традицију из Србије смо пренели овде - испричала је она једном приликом.

Њихово венчање имало је посебну симболику. Наиме, све је било у знако броја 4.

- Венчали смо се 4. априла, у четири после подне. Забављали смо се четири године, Саидов број дреса кад игра поло је 4, а желимо четворо деце - истакла је тада Јелена.

БОНУС ВИДЕО: