Некадашња водитељка, данас једна од најпопуларнијих домаћих списатељица Јелена Бачић-Алимпић имала је у последње време много разлога за славље.

Прво се Јеленин син Марко оженио дугогодишњом девојком Антонином, после чега су сазнали да ће постати родитељи, да би као круна њихове љубави почетком године стигла девојчица Мила.

- Постала сам бака! Хвала ти, Антонина, на неописивој срећи! Волим вас највише на свету - поручила је тада поносна бака на Инстаграму.

Фото: Инстаграм Принтскрин/al__antonina

 

 

Некадашња водитељка редовно објављује фотографије своје мезимице која сваким даном све више напредује, а данас је посебан дан у Марковом и Антонинином дому. Баш на "Свету Петку" родитељи су крстили Милу и тим поводом мама је објавила емотивне фотографије са свете церемоније, а испод њих написала најлепше речи које ће многе разнежити. 

- Наздравље ти и на спасење било крштење, љубави наша рођена! Нека те Бог и света Петка чувају на твом путу! Света Петка је у нашој породици битна светитељка, чувала је Милиног прадеку, Милину баку, а и нас две и на порођају и после њега. Чува нас увек. Овај дан је од данас још битнији и лепши у сваком погледу, написала је снаја Јелене Баћић-Алимпић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: