Како је рекла, у младости је сањала да има чак „100 момака“,а сваку симпатију стављала је у списак.

Међутим, када је њен отац случајно наишао на тај тајни списак, настао је потпун хаос унутар породичних зидина.

– Таква ми је судбина била, стално гужва испред гола. Када сам била јако млада, замишљала сам да ли ћу имати 100 мушкараца у свом животу. Не верујем да сам их имала баш 100, али тата мој је нашао тај блок, ту сам имала исписаних седам момака. То су биле оне прве симпатије. Када је тата нашао тај блок и када ми је завалио шљагу, више сам престала да размишљам о броју. Била сам тинејџерка тада, можда сам имала 14 година највише. У ту бележницу сам писала само ко ми се свиђао, шта је могло да буде са неким кад сам имала 14 година. Био је понеки пољубац– рекла је Сузана.

Фото: В. Данилов

 

 

Није изостао ни призор из њеног детињства, који је обележио први пољубац. Нажалост, тај тренутак није остао урезан у њеним сећањима као најлепша успомена.

-Занимљиво је то што сам ја побегла са свог првог пољупца, уплашила сам се, а била сам тако заљубљена у тог момка. Сећам се да је био дан, јер нисам могла да се виђам увече, а он, висок, плав, леп, мало старији од мене и загрлио ме, а ми шетамо. Нагиње се он ка мени, ја видим да ће да ме пољуби и мени је само кроз главу прошло шта ће тата да ми каже, само сам побегла од дечка – изјавила је Сузана, а преноси Курир.

Иначе, водитељка Сузана Манчић ужива у срећном браку са грчким бизнисменом Симеоном Оцомокосом, а њих двоје су своју љубав крунисали 2018. године, због чега водитељка живи на релацији Београд – Атина.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: