Овим спектаклом, обележила је 56 година њене каријере, а догађај су својим присуством увеличале многе колеге.

Ипак, иако се очекивало да ће, њена дугогодишња пријатељица и сарадница, Нада Топчагић, бити гост, на сцену је изашла њена замена Зорана Мићуновић, а Лепа је отворено признала да је Нада у последњем тренутку отказала долазак што ју је посебно повредило:

- Није ми се ни јавила, него је задњи дан Миша Мијатовић звао њу и тек онда му је рекла да не може да дође, иако је мени потврдила пре тога. Питала сам је је л' може 22. октобра, она је потврдила. Да сам ја прихватила да некоме будем гост на концерту, све живо бих отказала, јер сам дала реч. Али Нада дан пред концерт каже: ,,У Тивту сам, идем у Италију на сваду", значи, мени је потврдила, а онда прихватила и тезгу! Па кога ја да зовем данас за сутра. Разумем да је прече некоме да узме паре, него да дође код мене, али зашто ми је онда потврдила да ће доћи? Онда смо звали Зорану Мићановић, која је прелепо отпевала моје две песме. Повредила ме Нада, али је волим. Она зна нешто да лупи, али је добра као човек - испричала је Лукићева за Свет.

Фото: АТА имагес

 

Овим поводом, медији су желели чују другу страну приче па су позвали Топчагићеву.

Јавио се њен супруг Златко који је био расположен да објасни због чега је дошло до проблема:

- Знате како, Нада јесте прихватила Лепин позив и била је одушевљена. Међутим, ми смо погодили неку ромску свадбу у Италији коју су газде прво отказале, па неколико пута мењале датуме... и тек нам је пар дана пре јављено да морамо да дођемо баш тог дана када је заказан концерт. Нада је полудела, баш јој је криво... али шта смо могли јер смо капару узели унапред - објашњава он.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: