Разредна дечака убице (14) који је 3. маја убио девет ученика и радника обезбеђења ОШ" Владислав Рибникар", према незваничним информацијама је у лошем психичком стању због страшног масакра који је извршио њен ученик.

Разредни старешина прошлогодишњег 7/2 у ОШ "Владислав Рибникар" мораће да сведочи на суду у парничном поступку који је 27 оштећених односно, родитељи, браћа и сестре, дечакових жртава покренула против дечака убице, али и његовог оца, мајке, али и школе. 

Дечакова разредна ће морати да објасни и како је он пребачен у њено одељење пред почетка школске године као и чија је то била одлука. Поједини родитељи ученика ове школе за медије су изјавили да разредна није имала ништа са доласком дечака у њено одељење и да је то била одлука директора.

- Она жена је у шоку. Није то више иста наставница. Знамо да ће сведочити на суду. Када је тај дечак уписан у њено одељење она је децу усмеравала да га лепо прихвате и укључе како у школске активности, тако и у дружења. Деловало јој је да нема проблема, све до тог дана. Сада жена не зна шта да каже и она и сви ми проклињемо дан када је дечак дошао у одељење - казала је за медије мајка једног ученика овог одељења.

Иначе у парничном поступшку осим разредне старешине о кобном дану, али и ономе што је претходило, а могло је да указује на проблем биће позвани да говоре и други запослени у школи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".