Познати глумац Александар Радојичић већ неко време није у вези са манекенком Дуњом Радичевић, пренели су српски медији.

Ову вест нико није очекивао с обзиром на то да су Александар и Дуња готово четири године уживали у љубави, а многи су им чак предвиђали и брак.

Фото: Инстаграм принтскрин/radojicic_aleksandar

 

 

Но, како пише Блиц, глумац кога воли публика, прекинуо је љубав са манекенком још пре неколико месеци, а први траг који је указивао на то да више нису заједно су, као што је често и случај након раскида, биле друштвене мреже.

Наиме, након раскида сада већ бивши пар је обрисао заједничке фотографије са Инстаграма, што је нешто честа пракса бивших љубавника.

Фото: Инстаграм принтскрин/radojicic_aleksandar

 

 

Као још један од трагова била је и недавна прослава рођендана Александрове ћерке Аје, на којој није било Дуње. То је на прву "лопту" многе зачудило, с обзиром на то да је манекенка била блиска са Радојичићевом ћерком.

Дуња се није сувише експонирала у медијима, а Александар је знао да с времена на време спомене у својим изјавама и интервјуима.

Једном су га новинари упитали како се његова девојка носи са тим кад он снима неке љубавне сцене.

- Морам да кажем да јој сигурно није лако, није љубоморна, али јој није пријатно у неким ситуацијама да види неку љубавну сцену. Ипак, још је са мном, очигледно је љубав јача од тога - истакао је Радојичић.

 

 

Такође он је истакао да су Дуња и он током везе увек били веклика подршка једно другом.

- Не мешамо се једно другом у посао, али подршка и савети су увек ту, колико смо у могућности наравно, трудимо се. Некада је добро само саслушати - рекао је својевремено глумац.

БОНУС ВИДЕО: