Вереник певачице Тање Савић све чешће проводи време са њом у Београду и у посети код њених родитеља у Смедереву. Они су одушевљени новим зетом, поготово сада када су се уверили да је брижан и да је то права љубав: 

- Сестра Биља и брат Томица много су заволели Мухамеда. Виде колико је скроман, добар и паметан момак и колико воли Тању. Сад су се опустили и мама Живана и отац Станиша. Њима је баш лакнуло када су се уверили да је то права љубав. Они су највише стрепели како ће реаговати дечаци, али Максим и Ђорђе су из прве прихватили Мукија. Њима баш недостаје очинска фигура, а он уме да им приђе, пун је топлине и љубави, плус дечаци су одушевљени што вози авион и што ће им показати како то ради - започиње извор и додаје:

- Више никог од њих није брига шта ће Душан урадити. Тања је окачила и породичну слику на којој су она и Муки са децом, Биљом и Томациом. Чуо сам да Душан дивља, не зна шта ће од муке, али нема више начина да то спречи. Он шизи јер кад се Тања уда за америчког држављанина неће моћи да је кињи као до сада -истиче извор за Свет и додаје да ће пар ускоро објавити датум венчања и да ће свадба бити и у Србији, и у Америци.

БОНУС ВИДЕО: