Петар је у срећној вези са колегиницом Нином Нешковић. Неколико суседа је дало свој утисак о новој Петровој изабраници за "Супер ТВ". 

- Делује да се напокон смирио. Виђали смо га раније са многим девојкама и самог наравно док је са њима, и тад је некако увек био на иглама. Сада је мало опуштенији. Чини се да та девојка добро утиче на њега и да је он срећан баш због ње - истакла је једна комшиница, те је додала:

- Никада није био непријатан према било коме, а сада када се јавља, боја гласа му је мало другачија, можда се и мени тако чини јер стварно имам утисак да је веома заљубљен и да је та глумица она права.

Један комшија мисли да је глумац одбојан, али знали су да је Нина његова девојка: 

- Одувек ми је био антипатичан. Нисмо никада пуно причали, али сматрам да је прилично надобудан. Радим са људима и имао сам прилику да упознам и неке познате личности, са много више успеха од њега, који су били рецимо потпуно приземни. Можда грешим, али ето - истакао је један господин тек у пролазу, и једна девојка се делимично сложила са њим.

- Јесте мало чудан, не знам шта је разлог томе, али такав ми је увек био. Чак и када га на телевизији гледам у емисијама, имам утисак да му је непријатно. Драго ми је што понекада могу да разменим мишљење са њим за нешто што смо обоје гледали, али ти разговори увек кратко трају - навела је.

 

Других двоје мисле да је остао дете у души:

- Јао, Петар је остао дете у души. Невероватно је колико тај човек не воли обавезе. Пожали се понекада кроз шалу, онако у пролазу, али не бисмо рекли да је то све шала. Наравно да под тим обавезама не мислимо на његову децу о којој се брине са великом пажњом.

БОНУС ВИДЕО: