Тениски ас Горан Иванишевић последњих дана је у центру пажње јавности јер је тужио жену тужио Татјану Драговић са којом је био у браку, али и њихову ћерку Амбер. Татјана Драговић се огласила, а то су сви ишчекивали.

Сви знамо колико разводи умеју да буду тешки, а посебно онда када се дешавају пред очима јавности. Ипак, није свакидашње оно што се дешава Горану Иванишевићу и његовој бившој жени. Они су се развели пре десет година, а када је брак окончан, остали су у сјајним односима. Због тога је објава некадашњег тенисера одјекнула као бомба у медијима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Оног тренутка када сам се усудио да потражим новац који сам зарадио пре и током брака, који је Т. Д. (Татјана Драговић, прим. аут.) присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова.

- Сада само још чекам тужбу којом би требало да је дотична Т. Д. освојила Вимблдон и две олимпијске медаље, а можда и  још неки гренд слем, али то још суд треба да утврди - написао је Горан, а сви су ишчекивали да се Татјана огласи, што је она и учинила.

Фото: Профимедиа

 

 

-  Нико се не мења док не промени своју енергију, а кад промените своју енергију, мењате свој живот. Немојте очекивати да се ишта у вашим животима мења ако ваше окружење контролише ваше осећаје и мисли, односно ако ваше окружење контролише како се осећате и размишљате. Окрените то и схватићете да ваши осећаји и мисли контролишу околину и видећете ефекат. Мање ћете реаговати на људе у свом животу јер ћете бити свесни да вас то враћа у положај жртве. Када схватите да ви креирате резултате у свом животу, схватићете да сте креатор, а не жртва свог живота - објавила је на свом Инстаграму речи доктора Џоа Диспензе.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: