Он се сада први пут огласио путем Фејсбука и описао шта се тачно догодоило тог дана.

– На путу код „Бинга“ одједном је нешто ударило, ја нисам видио никога, нити сам шта видео на путу. Моје колеге су рекле да возим, да је био пас на путу. Ишао сам трећом брзином, неких 70-80 км на сат. Ја да сам видио да је човек на путу, ја не бих бежао никако. Од тог дана сам смршао 20 килограма. На таблетама сам за смирење сваки дан, полудео бих да их не пијем – тврди Махир.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Звезде Гранда

 

Махир је потом навео да је када је стигао кући, поново сео, али у братовљев ауто и вратио се да види шта се тачно десило.

– Удаљили смо се са места несреће и скренуо сам поново у своје село. Када сам дошао кући, узео сам братовљев ауто и отишао да видим шта сам ударио. Тада сам плакао, а колеге су ми говориле да није човек. Када смо поново дошли на место несреће, видио сам полицију и траке по путу. Ту сам се препао и нисам знао шта да радим, то је страх који се не може описати. Овим путем желим да породици Батинић изразим саучешће. Нисам познавао човека, покојног Јозу Б., али ми је жао, пола мене је отишло с тим човеком – навео је певач и додао:

Како сам касније видео, покојни Јозо Б. се кретао по сред пута, али људи, је ли то од Бога или не знам, али стварно нисам ништа видио. Да сам видио, скренуо бих у бандеру, па бих се сав поломио. Искрено, жао ми је човека и његове породице. Тешко је, разумем све. Верујте, да је пола мене умрло с тим човеком. Нажалост, Јозу не можемо вратити, али бих желио да се видим са његовом породицом. Жао ми је човека, мене моја душа боли и не бих волио да се било ко нађе у оваквој ситуацији – написао је „Звезда Гранда“ Петровић на свом Фејсбуку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Звезде Гранда

 

Истрага је и даље у току

Иначе, у одговору Тужилаштва СБК наведено је да се истрага проводи, те да није било неопходно предлагати ову меру задржавања у притвору.

– Тужилаштво проводи истрагу против М.П. због кривичног дела тешка кривична дела против сигурности јавног промета и неуказивање помоћи особи повређеној у саобраћајној несрећи, док се И.П. терети за кривично дело помоћ учиниоцу после учињеног кривичног дела.

– Тужилаштво је у сарадњи с полицијом обезбедило доказе, те оценило да није неопходно предлагати меру притвора. Иначе, став је судске праксе да је ово рестриктивна мера и примењује се само у ситуацијама које су прописане Законом о кривичном поступку Федерације Босне и Херцеговине – одговорено је за „Аваз“ из Тужилаштва СБК.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".