Било је разних спекулација о узроку сукоба, говорило се и да би могло да дође до помирења, али се то до данас није догодило. Но, некада су се две велике звезде сјајно слагале, чак постоји и фотографија из давних дана како певају заједно.

Причало се да је проблем заправо било „преузимање трона”, односно да је Цеца свргнула Драгану с првог места на листи најпопуларнијих певачица. Међутим, никада то нису коментарисале.

Фото: АТА имагес

 

 

Потом су се 2018. среле на снимању новогодишњег програма РТС-а, када је Драгана рекла Цеци: „О, па добро вече. Је л' се ми познајемо или се не познајемо?”. Колегиница јој је одговорила: „Па не знам, ти одлучи. Час се познајемо, час се не познајемо”, одговорила јој је Цеца, на шта се Драгана надовезала: “Ја сам одлучила и рекла ‘добро вече’, а сад... Како ти желиш. Ја немам проблем те врсте”.

Фото: АТА имагес

 

 

Касније је у једној емисији Драгана прокоментарисала сусрет, а и дугогодишњи сукоб:

– Све датира од деведесетих, када није било нимало наивно и када сам ја доживљавала много тешких ствари од Цеце и њене екипе. Увек сам бирала пут који подразумева склањање, ћутање, годинама. Дошао је тренутак када је моја колегиница Цеца била забрањена на овој телевизији због неких ружних ствари које је учинила челним људима, и у свим медијима у Србији, да се разумемо.

– Тада је мене звала и рекла: ‘Имала сам потребу да те позовем и да ти кажем да сам фасцинирана тиме што немаш ни грам сујете у себи, као колегиница, и да сам ја више испоштована на твојој телевизији него ти сама’ – испричала је фолк дива.

– Ја сам тада само показала какав сам човек и каква сам колегиница. После тога је опет све дошло на старо. Опет сам преживљавала свашта од њених људи, и сви знамо ко су ти људи и како је ишло. Искрено, много ми је тешко да причам о томе, али сам издржала. Ћутала сам и ћутала. И ево, сад смо се среле после толико година и сматрала сам да је најнормалније љубазно, културно рећи некоме добро вече.

БОНУС ВИДЕО: