Николија Јовановић, отворила је душу и изнела свој став о мушкарцима и женама, а дотакла се и своје мајке Весне Змијанац.

Фото: АТА имагес

 

- Женама је горе у свему, не само на друштвеним мрежама. Верујем да је тако и у другим професијама. Нама се много више мери и много мање прашта. Мушкарац може да буде промискуитетан, да има боре, да носи исте панталоне годинама, а женама се ништа од тога не прашта. Од нас се има много очекивања - изјавила је Николија.

Певачица је недавно на мрежама поделила снимак на коме се чак и расплакала због мајке Весне.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскин/николијаоффициал

 

- Емоције су биле чисте када сам то снимила и добила сам дивне поруке од људи, али опет, постоји и мањима људи који то критикују. На крају сам тај видео и обрисала. Можда је и храброст, а можда препуњена чаша разлог што сам овај видео снимила. То је и врста револта - испричала је Николија.

"Нисам арогантна и надобудна"

Јовановићева открива и како реагује на лоше коментаре, а истакла је и како људи имају предрасуде према њој.

- Најважније је победити себе и радити на себи. Не повреди мене лош коментар, повреди ме што ја поверујем у њега. Ја људима изгледам надобудно, арогантно, али нисам. Можда и ја тражим савршенство од саме себе, а то није добро, јер савршенство не постоји - изјавила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".