Алесандро Вољако (25) дебитовао је у Серији А. Ушао је у судијској надокнади и одиграо први званичан меч у дресу Ђенове. Његов тим изгубио је од Аталанте (2:0), али је његова порука по завршетку тог меча оставила велики траг. Споменуо је Синишу Михајловића и поруку коју је од њега добио. Иначе, он се венчао са Михином ћерком Виржинијом са којом има и дете.

Он је на друштвеним мрежама поделио поруку коју је добио од Синише 22. новембра прошле године, само неколико недеља пре смрти легендарног српског фудбалера. "Лаку ноћ Але, остани јак и видећеш да ће све да се реши. Волим те", написао му је Миха, а он му је одговорио "Обећавам, никада нећу одустати".

Судбина је тако хтела да Алесандро дебитује 22. октобра, па му је тај дан додатно значајан. "Број 22 је исписан у књизи судбине. Обећавам ти, никада нећу одустати", написао је Вољако уз фотографију дописивања са Синишом.

Фото: принтскрин Инстаграм

 

 

Исту фотку објавила је и Вирџинија. "Алесандро је дебитовао у Серији А и ти тата си био свестан колико је напорно радио за то. Никада није тражио ничију помоћ, увек си га ти подржавао, као отац сина. Знам да би урадио све за њега, као што си за нас и видела сам у твојим очима колико си га волео. Сигурна сам да би га позвао после дебија. Дошао си да ме посетиш у мојим сновима, да потврдиш да си са нама. Недостајао си ми више него иначе, јер бих те позвала да ти све испричам. Нисам могла, па си ти то урадио и сигурна сам да то није случајност, ништа се не дешава случајно", написала је она.

Фото: принтскрин Инстаграм

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".