Певачица Селма Бајрами направила је хаос у емисији "Амиџи Шоу" када је водитељ Огњен Амиџић поставио интимно питање певачу Ери Ојданићу.

Наиме, Огњен је тада упитао Еру са колико је жена спавао, на шта се певачица надовезала.

- Јако важна информација с колико је спавао - рекла је Селма, а Огњен се надовезао и упитао је у чему је проблем:

- Да ли је информација када питају Хулија Иглесијаса с колико је жена спавао? - надовезао се водитељ.

Фото: АТА имагес

 

 

- Знамо се годинама и емисија функционише тако како функционише и ја се увек трудим да све буде забава и широко и отворено. Селма је покушала у неком тренутку нешто, ја сам, веруј ми, био благ, али врло коректан, а и чињеница је да сам објаснио неке ствари, које не би требало да се доводе у питање. И сама је схватила и извинила ми се, видим да је данас неке објаве стављала, да се то није односило на мене, тако да о-кеј. Мислим да је и сама разумела, тако да то што се десило, мислим да је потпуно нешто друго у питању, а не оно што је она покушала да спакује. Јер, прво ниједног тренутка ништа њој није било упућено, емисија је жива и некад у овом смеру, некад оде у оном смеру, али конкретно, то је забава која се тиче најразличитијих сфера живота. Конкретно њој ништа није било упућено, буквално ништа - рекао је Огњен за "Сцандал".

- Ово није први пут да ми је непријатно у емисији. Ово гледају и моји родитељи, хајмо мало поштовања. Ово није таква емисија - одговорила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Тим поводом се Огњен сада огласио за домаће медије и открио да му се Селма извинила.

- С**с одавно није табу тема, успут, ако ћемо о томе причати и њени наступи, песме и спотови које је радила су увек били провокативни и с**суални. Не знам због чега је била таква реакција - додао је он.

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: