Глумца многи нису препознали, с обзиром на то да је потпуно променио лични опис, јер је пустио дугу косу и браду, а како је открио један од водитеља емисије, Неле Карајлић, Лазар Дубовац тренутно студира грчки језик.

О разлозима повлачења из јавности Лазара Дубовца нашироко се спекулисало у медијима, с обзиром на то да су му након улоге Малише у "Мом рођаку са села" многи предвиђали блиставу каријеру.

Чак се прошле године причало да је решио да се замонаши, те да је искушеник у манастиру Хиландар.

Пре неколико година је и сам причао о томе како је мир пронашао на Светој Гори.

 

- Нисам могао да се нагледам лепоте. После неког времена проведеног тамо човек почне да се преиспитује зашто је он на овој планети и куда одлази наша енергија и стечено знање. Запитао сам се: чему јурњава за послом, свађе, доказивања? Ништа вам не окупира пажњу. Ко једном оде на то свето место, нека енергија га стално вуче да се поново врати - открио је он тада.

У серији "Мој рођак са села" прославио се као врло млад, а како је јендом приликом истакао, био је веома тужан након завршетка снимања, и то зато што га упркос великој популарности продуценти и редитељи нису наставили да га ангажују.

- Када смо је снимали, био сам млад, имао сам 24 године и када се снимање завршило, био сам несрећан. Искрено, тек сам пре две или три године схватио колико је ова серија сјајна и важна и колики смо успех постигли. Веома је занимљиво то што се догодило Сузани Лукић и мени након ове серије. Имали смо тако добар старт који се младим глумцима ретко догоди, а Сузана потом није имала ниједну телевизијску улогу. Ја тек неколико - изјавио је пре две године Дубовац гостујући у емисији "Кец на једанаест".

Лазар Дубовац је до сада играо у више од 15 представа, а његов глас можемо чути у синхронизацији анимираних филмова из серијала "Прича о играчкама". Имао је мању улогу у популарним серијама "Ургентни центар", "Жене са Дедиња", "Авионџије" и "Бележница професора Мишковића".

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: