Дарко је недавно привукао медијску пажњу када је после дванаест година развео од супруге Јасмине, која га је наводно преварила са другом. У такмичењу "Звезде Гранда" стекао је велику популарност. 

У времену када је почео корона вирус, сви су били у кризи са новцем, једино је изашла вест да је Дарко Филиповић купио два стана у Грчкој у близини Солуна. 

- Имам једног пријатеља који тамо већ има некретнине, тачније више станова. Он ми је рекао како је тамо сад прави моменат да се уложи у некретнине, јер ће кроз неколико година цене отићи навише. У том моменту, пре четири године, у тој регији је била најнижа вредност квадрата и некретнина у историји. Имао сам неку уштеђевину и помислио да цена никад неће ићи испод овога, само може да порасте - рекао је Дарко тада и додао:

- Тачније, нисам баш у Солуну, то је једно место поред Солуна на мору, зове се Переа. Ту сам узео два апартмана, један за себе, један издајем туристима преко агенције с којом сам се повезао - рекао је Дарко једном приликом у емисији "Звезде Гранда специјал".

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolicnemanjafb

 

Дарков колега и пријатељ, певач, Немања Николић коментарисао је свој коментар, али је и испрозивао Филиповића:  

- Свака част, мени је драго да то чујем, штедео је на време. Имали смо и ми неке уштеђевине, али све је то пресушило, а живот у Београду је скуп, имамо трошкове, децу, морамо да се хранимо, а кад то пресуши може да буде опасно. Он нама кафу никада није платио и када смо пуно пара зарађивали и били најпопуларнији. Он је од динара правио три, то је уметност и треба да му завидимо. Свака част, ја смем да га прозовем јер смо заједно почели, били тим и као браћа, ја смем то да му кажем - рекао је Немања Николић пре три године у емисији "Ексклузив".

БОНУС ВИДЕО: