Новак је на крстио сина Стефана и ћерку Тару у српској светињи, манастиру Острог. Стефана је крстио некадашњи фудбалер, Невен Марковић, који је каријеру завршио 2016. године у пољској Лехији.

Бринета топлог осмеха, кума Нолетове и Јеленине ћерке је Маја Кремић. Она на високој функцији - директорка је фондације "Новак Ђоковић", а такође је и Јеленина најбоља другарица.  

Маја је за крштење одабрала једноставну хаљину са дугим рукавима, а мали Стефан и Тара били су обучени у беле одоре.

 

- Јако сам поносна на њега. Сви би подредили успех изнад духовног мира. Код Новака је јако велика захвалност коју има. Захвалан је на свему што је остварио, све је ванземаљски. Он се држи својих принципа и веровања, то чини човека, то чини њега - започела је Дијана у једној емисији и додала:

- Новак носи освештани крст који је добио на Хиландару, који му даје снагу. Провео је тамо три дана, то је за њега веома важно искуство. Он је заиста духовно биће, крстио се када је имао пет година и тај чин схватио је озбиљно. Има нешто у себи. Стално га питам када ће да крсти своју децу, а он ми каже "када буду могли да схвате чин крштења". Он жели да Тара и Стефан буду свесни да су крштени.

БОНУС ВИДЕО: