Рада Манојловић открила је  својевремено да су је током такмичења у Звездама Гранда јако повредиле речи Снежане Ђуришић.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Наиме, Рада је испричала да ју је колегиница Снежана Ђуришић својевремено веома повредила коментаришући њен физички изглед. Певачица је рекла да је током такмичења Звезда Гранда добијала разне злураде критике, а једну од њих управо јој је упутила председница жирија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

 

- Снежана Ђуришић ме је у току такмичења прилично повредила својим коментаром који се тиче мог изгледа. Када сам се појавила на сцени “Звезда Гранда”, нисам очекивала да ће неко да коментарише и мој изглед. Мислила сам да сам дошла да певам и да је само то битно. Међутим, Снежа ми је тада рекла да морам да поправим зубе и да ми је прекратка сукња, да сам вулгарно обучена… Ма ништа није било добро! Ти под хитно мораш да средиш зубе, види на шта личиш! Она има плаве, опасне очи као лисица. Када те погледа, смрзнеш се и уплашиш. Делује строго, а заправо је добра душа – прича Рада.

- Када смо се ми такмичили, то није било као сада. Ниси могао све да кажеш, били су врло сведени. То је за мене била катастрофа, плакала сам, била сам веома тужна. Мислила сам: `Чему све ово кад зуби не ваљају`. Онда сам након свега видела и сама да бих боље изгледала с лепим осмехом, па сам отишла и урадила зубе.

Фото: АТА имагес

 

 


Певачица је признала да је ипак веома захвална Снежани јер је била искрена:

- Сада сам јој веома захвална на томе. То је нешто најлепше што је Снежана могла да ми каже и велико јој хвала.

БОНУС ВИДЕО: