Ким Кардашијан је изгледала заносно када се појавила на прослави свог 43. рођендана у петак вече. "Скимс" могул и ријалити звезда, дошла је у боји у којој се не појављује често - црвеној, дугој хаљини са с**си изрезима дуж тела и трачицама. Њен деколте био је у првом плану.

ФОТО: Профимедиа

 

Ким су друштво правиле мајка Крис Џенер, као и сестре Клое, Кендал и Кајли. Прослави су такође присуствовале и холивудске звезе које су блиске пријатељице чувене породице - Хејли Бибер, Софија Вергара, Лорејн Санчез, вереница мултимилионера Џефа Безоса. На изненађење многих, ту је била и Иванка Трамп, ћерка бившег председника.

Оно што је приметно, јесте да су све сестре из клана Кардашијанових дошле са наочарима на лицу, а осмех са лица слављенице је изостао. Многи се питају, да ли је разлог томе изостанак најстарије сестре Кортни, која је у поодмаклој трудноћи и очекује своје прво дете с Тревисом Баркером. Кортни је по први пут пропустила породично славље, а познато је да сестре нису у најбољим односима месецима уназад.

ФОТО: Профимедиа

 

За то време, Кортни (44) је објавила слику у својој инстаграм причи на којој је уз цртеж исписано "корачам сама". Многи пратиоци су тајмигн ове објаве и рођендана њене сестре довели у везу, и закључили да је Кортни одлучила да се дистанцира од своје познате породице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".