- Радо да ли је било напорно и да певаш и да играш? - питала је Брена Раду током такмичења.

- Наравно да јесте, то се ваљда и види - одговорила је Манојловићева након чега је Лепа Брена замерила једну ствар, наравно са циљем да помогне Ради да једног дана буде велика звезда.

- Мораћеш мало више да порадиш на кондицији ако желиш да одржиш свој солистички концерт. Али ја мислим да си ти ипак вечерас, заиста, била одлична. Мада бих волела више да чујем шта кажу остали чланови жирија - поручила је певачица.

Подсетимо, певачица Рада Манојловић не може да прежали хит који није снимила, а припао је њеној колегиници. Она је једном открила да је данима плакала због само једног потеза челника Гранд продукције, Саше Поповића.

- Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: ‘Мени није нешто ово…’ Нису се договорили. Ја сам плакала месец дана након тога - причала је Рада једном приликом током гостовања у емисији, па открила како је то утицало на Сашу.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у музици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио - открила је Рада.

- Рекао је: "Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме" - објаснила је певачица својевремено.

БОНУС ВИДЕО: