Водитељка "Задруга - Елите 7", Ана Радуловић, купила је нови џип од 50.000 евра и тим поводом се огласила на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

Многи су се запитали како је успела да купи толико скуп аутомобил, а она је сад све јавно открила:

- Први пут ћете видети дужи опис на мом посту, нисам од оних што причају да “инстаграм није жвот”, а онда нас на истом уче о животу. Инстаграм је саставни део живота свих нас који га имамо, и зато хоћу овако јавно да кажем да сам у последње три године остварила много својих снова, а данас је управо још један остварен.. И то не би имало оволику тежину и не бих била оволико поносна и срећна да сам сваки, па и овај остварила сама, без ичије помоћи, а често и без разумевања и подршке. Ова бомбоница је у мојим рукама и сада дефинитивно могу да кажем да живим своје снове - написала је водитељка.

Подсетимо, водитељка "Задруге 7" Ана Радуловић недавно је отворила врата свог породичног дома, а том приликом њен муж и она проговорили су о гласинама да се разводе.

- Пишу све и свашта. То су приватне ствари. И Ана зна, легли смо да одморимо, пробудили се и видели наслове о разводу. Сви портали су били преплављени. Након тога смо само наставили да спавамо (смех) - поручио је Мирче.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".