.Да ли је и због чега ово пријатељство пукло многи би желели да дознају, али се ни једно ни друго на ту тему не оглашавају јавно.

 

Гласине да је однос Ане Ивановић и Новака Ђоковића заиста до темеља нарушен подгрејане су након Нолетове свадбе на којој Ана није била гост, а исти случај је био и када се некадашња тенисерка удавала за Бастијана Швајнштајгера.

Након тога заједничких фотографије било је све мање, гостовања у емисијама и заједничких тренинга готово да нисмо имали прилике да видимо, а ипак када их новинари на ову тему упитају да дају коментар обоје имају само речи хвале за оно друго.

Фото: В. Данилов

 

 

Да међу њима нешто не штима, свима је постало јасно, а многи су посумњали и да је за дистанцирање главни кривац Анин бивши дечко Марко Стилитано са којим се Ноле дружи и са којим ју је и упознао. Како ова веза није дуго потрајала, медији су својевремено писали да је управо то утицало да се двоје пријатеља удаље јер је Ноле са њим остао изузетно близак и након што је Ана на ову романсу ставила тачку. Наводно, Новак је замерио Ани што се "није понела фер" према Марку, што је њу разбеснело.

Било како било, однос Ане Ивановић и Новака Ђоковића није ни налик некадашњем, међутим међуснобно поштовање и даље постоји с обзиром на то да Ана Ивановић не штеди речи хвале када год се наметне прилика да прича о Новаку и његовим подвизима.

Фото: Профимедиа

 

 

- Заједно смо одрасли у Србији, отприлике у исто време почели смо да тренирамо тенис. Имали смо десетак година и наступали на малим турнирима у нашој земљи… Касније смо постали врло блиски пријатељи. С годинама он је имао свој пут, а ја свој - рекла је Ана и додала:

- Оно што је Новак постигао заиста је невероватно. Време је на његовој страни и сигурна сам да би могао да заврши каријеру са највише освојених гренд слем титула - испричала је Ана у интервјуу за „Еуроспорт“, а једном приликом такође открила и због чега се диви Нолету.

Фото:АТА имагес

 

 

- Он је икона у Србији, сјајна особа. Веома је харизматичан, задивљујуће је како успева да остане миран и прибран током меча. У тешким и одлучујућим моментима у стању је да одигра најбоље, то је заиста нешто посебно - говорила је наша најуспешнија тенисерка.

БОНУС ВИДЕО: