Леш женске особе старости око 60 година у фази распадања пронађен је синоћ на Палилули у једној стамбеној згради.

Сумња се да је реч о жени која је ту живела са сестром близнакињом којој се траг изгубио недавно. Како Информер незванично сазнаје леш је пронађен синоћ када су комшије пријавиле полицији да једну од сестара нису дуго видели.

Како казу комшије у згради се осећао смрад а једну од њих су видели, наводно јуче ујутру. "Неко од станара је обавестио полицију јер је дуго нисмо видели. Заправо видели смо једну од њих али друге није било можда и више од месец дана", рекла је једна од комсиница сестара и додала да комшије иначе нису биле у добрим односима са њима.

Према њеним речима када је полиција стигла нико није отварао врата.

- Након неког времена стигли су ватрогасци који су одбили врата и унутра затекли језиву сцену.Тело је било у фази распадања а другу сестру су комшије виделе тог јутра. Она је иначе долазила увече, ту вероватно спавала и излазила ујутру. Из тог разлога и претпостављамо да је она спавала у стану у којој се тело њене сестре распадало", прича у неверици комшиница.

Како је навела убрзо после ватрогасаца стигла је и хитна помоћ. "Они су морали да констатују смрт. За све то време сестра која је вероватно жива није долазила у стан или је можда и била видела полицију и побегла", претпоставља саговорница. Како је објаснила, сестра се нису удавала и живеле су потпуно саме откад су им родитељи преминули.

- Ова што је жива је докторка била, а и сестра јој је била школована - каже жена која је још увек у шоку због свега што се десило.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".