Инфлуенсерка Милица Попадић згрозила је својом изхавом о људма са телесним манама на ТикТоку:

-Људи с неким телесним манама које су баш критичне не би требали бити део ТикТока зато што на крају дана они немају никакав 'инфлуенс'. Они су само предмет спрдње и то ништа добро не може донијети ни њима ни гледаоцима, нити било коме другом. Ако имаш нешто да покажеш, ако имаш нешто за рећи, ок је да се ти у том смислу представиш- навела је Милица која је на овој мрежи позната као "Милитса фор yоу".

После тога је додала да особе са  "неким телесним или менталним недостатком прикажу у смислу да им напросто неко помогне",а затим је истакла како људи на поменутој мрежи могу бити сурови. 

 

@malac_je_genije Diskriminacija ljudi sa osobinama koje nisu sami birali. “Jako zrelo razmisljanje”. Toliko o prihvatanju razlicitosti i toleranciji, jos da ovako nesto bilo ko izjavi, sramota. #foryou #militsaforyou ♬ original sound - malac_je_genije

 

-На месту као што је ТикТок, где ће те људи вређати, где ће ти се људи смејати, где људи немају свест о томе у каквом си ти стању, знаш, није добро експонирати се по сваку цену- завршила је Попадићева своје излагање.

После тога појавио се низ негативних коментара на њен рачун:

-Зашто би се неко смејао особи с телесним манама или менталним поремећајем? Нико се не треба сакривати зато што је другачији или има неки проблем", написао је један од њених пратилаца., преноси "Индекс.хр"

"Каква је ово глупост, сви имају право да буду на друштвеним мрежама, без обзира на мане, ова жена управо постаје предмет спрдње због изјаве" и "Јадно", само су неки од бројних коментара који су се низали.

Након оваквих коментара, Милица се поново огласила, овај пут са поруком за "оне који нису разумели" поенту њених речи.