Вики Миљковић ретко износи јавно информације о ћерки свог супруга из претходног брака, што изазива сумње у њихове односе. Међутим, недавно је певачица објавила неколико слика које приказују хармоничан однос између њих, желећи тако да докаже да није лоша маћеха и да утиша критичаре.

Фото: АТА Имагес

 

 

Наиме, Јелена Ташковић, сада удато Бодироза, не живи у Србији, већ је са мајком, хармоникашевом првом супругом, одавно у иностранству, где је пустила корење и нема намеру да се враћа у Србију.

Јелена је отишла у иностранство, удала се и добила дете, што је развеселило Ташка који је сада поносни деда. У овим ситуацијама, Вики прати Ташкета и не врши притисак када жели да се види са ћерком и унуком. Напротив, радо иде са њим. Судећи по сликама, чак су и она и њен супруг присуствовали свадби Јелене.

Фото: Инстаграм принтскрин/вики_миљковиц

 

 

Све у свему, ћерка Драгана Ташковића Ташкета се повремено виђа са оцем, братом и Вики кад сви ускладе своје заузете распореде. Но, јасно је да су сви у добрим односима и да међу њима нема зле крви.

- Она је одрастала заједно с нама. Не волим да причам о односу који имамо јер су с тим добро упознати људи из нашег окружења. У једном тренутку нас две смо као мајка и ћерка, а у следећем већ као другарице или сестре. Нас две заиста имамо диван однос - додала је певачица за медије.

БОНУС ВИДЕО: