Заједно са супругом Слободаном Бобом Живојиновићем ужива у луксузној вили на Бежанијској коси, а раније је живела у скромном породичном дому.

На имању поменуте виле се налази неколико објеката, али и објекат за послугу. 

Такође, ту су базен и турско купатило, те за савршен ужитак породица Живојиновић не мора да напушта свој дом, међутим, није увек било тако.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Paparazzo Lov

 

Брена има брата Барука и сестру Факрету, како је једном приликом открила никада јојније ништа недостајало у породичном дому. Свега су имали довољно и то памти као најлепши период. 

- Уживала сам у чарима нормалног, обичног, свакодневног живота. Мало сам кувала, средила сам кућу, дала сам све ствари које ми не требају. То се данас каже фенг шуи, а ја сам одрасла у породици где моја мама није знала шта је то, него смо ми сваке године кречили, спремали зимницу - открила је Брена једном приликом, преноси "Сторy".

- Одрастала сам уз родитеље, сестру и брата, у стану у Брчком. Када помислим на период одрастања, сетим се дивних јутара и прелепог мириса који је допирао из кухиње док је моја мама спремала доручак. Затим би села за машину, почела да шије и пева севдалинке - открила је фолк дива.

Лепа Брена на свом профилу чува фотографију једне битне особе, њеног оца Абида који јој је био велика подршка: 

Поред ове куће певачица поседује и кућу у Мајамију, а никада није крила да је на почетку каријере живела у тешким условима. 

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: