Популарност је Ксенија стекла својим појављивањем у Драганином споту "Опојни су зумбули." Она је једном приликом открила шта мисли о мега звезди у емисији "Мега опуштено" на ДМ телевизији. 

- Ја сам страшно волела Драгану Мирковић, није што сад седимо ту. Сви знају да сам ја језичарка на неки начин, али заиста, не дирај ме, не дирам те. То је једна ствар код мене, врло врло битна. И поред ње сам заиста научила шта значи естрада. И тада је радила још једна жена која је стварно падала у несвест, с којом је уопште није било добро, није могла да одради концерте, а Драгана је жена која је радила, дакле, појави се - оволики кез, а знам да је имала проблем пре тога, три сата пева, без престанка, мења костиме, плесачи, све је спремно. Дакле, она ми је била заиста једна школа како човек треба да се понаша, у таквом једном маниру, и такву звезду као што је она и Лепа Брена, то не може се поновити, Здравко Чолић и тако даље, они просто имају ту енергију звезде - искрена је била Ксенија у једном од својих последњих појављивања. 

Фото: АТА имагес

 

Драгана је изненадила Ксенију када ју је видела у сасвим опуштеном издању: 

- Ево ја знам Драгану, на пример кад смо радили, ја сам била клинка 15 година, значи, жена долази на тренинг са нама, цап, значи, све, пљас, шпага, ја у шоку, значи, у тренерци жена, хеланки, патике, значи, шпага, све је радила - наставила је Ксенија.

- Мени је јако битно, на примеру, да је неко успешан и да створи своју телевизију и своју породицу, и да живи један миран живот, и да буде једна госпођа. Тако да, ето, видиш, и дан-данас се те песме пуштају. Зато што је неко заиста тога служио - завршила је Ксенија.

БОНУС ВИДЕО: