Осумњичени Алан Н. је детаљно изнео своју одбрану, док је Милош Ј. негирао извршење кривичног дела. Милош К, иначе полицијски службеник, на саслушању се бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право да не износи одбрану.

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак да осумњиченима Милошу Ј. и Марку К. одреди притвор да не би утицали на сведоке и да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду, док је Алану Н. укинуто задржавање и он ће се у даљем току поступка бранити са слободе.

Њима се на терет ставља кривично дело Разбојништво, а Алану Н. кривично дело Разбојништво у помагању.

Сачекали да оштећени уђе у зграду па му из кесе украли 100.000 евра
Сумња се да су Марко К. и Милош Ј, по упутствима која су добили од Алана Н. 10. октобра 2023. године око 11 сати на Новом Београду сачекали да оштећени уђе у зграду у којој станује па су му обојица пришли и најпре га онеспособили употребом бибер спреја који су му попрскали у предео очију и лица, а потом су му из руке истргли кесу у којој се налазио новац у износу од 100.000 евра.

Осумњичени су кренули да беже, а оштећени је покушао да заустави једног од њих тако што га је повукао за тренерку, али га је он ударио песницом у главу, након чега су обојица побегла, ка месту где их је чекао Алан Н. у возилу марке “Крајслер”.

Пошто су се удаљили новац су накнадно поделили између себе, а део новца је пронађен и уз потврду одузет од Алена Н.

Оштећени је претходно поменути новац који се налазио у папирној кеси узео од једног кинеског држављанина.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: