Јуче је, да подсетимо, већи број лица саслушан, а у питању су сведоци догађаја који се десио у ноћи између 14. и 15. октобра. Они су након саслушања пуштени, а како незванично сазнајемо полиција је на трагу особама које су пуцале и усмртиле младића.

Према незваничним сазнањима Курира полиција трага за двојицом младића за које се сумња да су пуцали у Филипа.

- У питању су младићи који су од раније познати суботичкој полицији. Један од њих већ је хапшен због убиства - каже извор Курира и додаје:

- Ти момци су много пута раније правили проблеме на улицама града, а готово увек су наоружани. Убиство за које је један од њих већ хапшен због убиства ножем, а он је тада осуђен на казну затвора коју је одлежао као малолетник.

Према речима нашег извора до сукоба на пумпи је дошло кад су нападачи почели да провоцирају Филипа и његовог брата коли су се враћали из изласка.

- Филип је са братом ушао на пумпу где су нападачи већ били. Чим су ушли они су почели да провоцирају и добацију његовом брату (18). Није сигурно око чега је проблем настао, али се Филип физички обрачунао са нападачима, повукао брата и сео у аутомобил - каже наш извор.

Како каже, он је одбранио брата и није желео даље проблеме те се повукао.

- Они су ушли у ауто и кренули, али су нападачи наоружани кренули за њима. Пуцали су у Филипа из аутомобила у покрету и побегли. Прегледају се снимци са свих камера, а наводно је то био полицији и први траг у откривању идентитета осумњичених пуцача - каже извор Курира.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".