Зорица Марковић без длаке на језику прокоментарисала је сусрет Станије Добројевић и Анели Ахмић у "Елити". Певачица је том приликом старлету назвала глупом.

Фото: АТА имагес

 

Анели Ахмић по самом уласку у "Елиту", привукла је јавности пажњу због своје животне приче у којој се нашла. Њен супруг Асмин Дурџић преварио ју је са старлетом и бившом задругарком Станијом Добројевић, са којом је донедавно био у емотивном односу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Због целе ситуације огласила се певачица Зорица Марковић која је изнела своје мишљење о целој ситуацији.

- Ја сам мислила да је Станија паметнија, макар се до сада тако представљала кроз наше заједничко учешће. Мислим да јој ово није требало, испала је глупа, глупа, не знам шта је то жени требало, ипак је она Станија Добројевић. Њој је увек била битна екранизација, океј све друго, али у овом случају је требала да ћути, да све ствари стави са стране. То је моје мишљење, требала је да ћути и све посматра са стране и искулира и да пусти да свако покаже какав је. Мислим да се залетела, испала је много глупа, ружно је, није њој требало то - рекла је Зорица, а на питање како реагује на то што је Станија дошла са вереничким прстеном испред Анели, рекла је:

- То сви ми нешто сада гледамо, слушамо и прихватамо и не прихватамо шта нам сервирају. То је толико закукуљено и замумуљено, Дубровници, Америка...Проблем је што се жене тог типа залете за неке материјалне ствари. Можда човек има неки новац, ми то не знамо...То је најружније од свега. Хајде да немају дете, па кога брига, мислим и да немају није лепо. Она пркоси, уствари је јако мизерно и јадно, какав год да је однос и каква год да је истина то двоје људи који имају дете и најгоре од свега као: "Ја сам велика Станија, ти си ушла преко мене" и маше оним прстеном. Моје мишљење је тако, ја сам имала ту врсту преваре, мало се окупала у Дунаву, осетила најлепшу воду... Ипак је то милионски аудиторијум, ја се сећам "Фарме" и свега, није она гадљива на такве мушкарце. Дошла је ту да се опере, касно! Она је знала показати да је паметна у неким стварима кроз ријалити, приватно је не познајем. Није она толико ни интелигентна, него и напротив. Па више и те мушкарце, Марковић, овај, онај... - завршила је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".