Фани Гечек је девојка прве звезде репрезентације Мађарске и најскупљег појачања Ливерпула овог лета Доминика Собослаја.

Врло брзо ова плавуша добила је пажњу енглеских медија. А, како и не би, кад изгледа као анђео. Доминик Собослај фантастично је почео сезону на Енфилду. Постигао је два гола, од којих је један био за победу у Лига купу.

Фани Гечек, лепа Мађарица је највећа подршка везном играчу у новој средини. Ливерпул је платио овог лета чак 70.000.000 Лајпцигу за Доминика Собослаја.

Очигледно му је стабилност ван терена помогла да се брзо прилагоди новој земљи. Фани Гечек је са Домиником откада је он прешао у Лајпциг.

Фото: ЕПА

 

Доминик Собослај прва је звезда фудбалске репрезентације Мађарске. Верујемо да је селектор Драган Стојковић Пикси спремио тактику за њега, јер је лусидни Мађар главни покретач свих офанзивних акција свог националног тима.

- Фани је мој највећи обожаватељ. Када сам прешао у Лајпциг, она је још пре представљања купила клупски дрес са мојим именом. Њена подршка ми је невероватно важна - рекао је Доминик Собослаи.

Фото: Друштвене мреже

 

Фани Гечек била је талентована мађарска тенисерка. Док је била девојчица предвиђали су јој блиставу каријеру. Била је професионалац, од 2017. до 2019. године, међутим није успела да оствари добре резултате, па се окренула неким другим изазовима. Имала је само једну победу и 13 пораза.

Фото: Друштвене мреже

 

Сада завршава Међународну пословну школу у Будимпешти, ради као модел и развија сопствени бизнис.

Рођена је у Будимпешти 26. августа 2001. године. Појављивала се на насловним странама неколико магазина у Мађарској. Рекламирала је многе познате брендове широм света.

Фото: Друштвене мреже

 

Фото: Друштвене мреже

 

На друштвеним мрежама прати је огроман број људи, преко 100.000 на инстаграму и преко 10.000 на фејсбуку.

Данас се бави рекреативно тенисом, преноси Курир.

Подсетимо, репрезентација Мађарске савладале је "орлове" у првом међусобном сусрету одиграном у Београду резултатом 1:2.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Мађари се налазе на челу групе "Г" са 10 бодова из четири одигране утакмице. На другом месту налази се репрезентација Србије са једнаким учинком, утакмицом више, али слабијим међусобним скором. Изабраници селектора Драгана Стојковића Пискија пробаће то да исправе вечерас на Пушкаш арени од 20.45. 

Поред Србије и Мађарске у групи "Г" налазе се и Црна Гора, Бугарска и Литванија. 

 

Standings provided by Sofascore

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".